Istraži prirodne ljepote biciklom kajakom raftingom

Najpopularnije ture

Aktivni odmor
u potpuno novoj formi

Probudite avanturista u sebi i s nama istražite lijepu zemlju s prekrasnom prirodom, rijekama i ukusnom hranom.

Ocjene korisnika

Što kažu korisnici?

Ponosni smo članovi

TripAdvisor

Ponosni smo na najvišu ocijenu kvalitete od strane gostiju koja nam je dodjeljena na ovoj globalnoj web platformi specijaliziranoj za Turizam i putovanja.

Hrvatska turistička zajednica

Ponosni smo član ove turističke zajednice te smo uz njih od samog osnutka naše tvrtke.

Druge korisne informacije

Tri vrste plaćanja u procesu rezervacije naših usluga su Vam na raspolaganju- Paypal, bankovna kartica ili bankovna doznaka.
Nakon što zaprimimo novac, dobit ćete fakturu putem e-maila.

Svim našim klijentima nudimo mogućnost raspodjele plaćanja sa niskom inicijalnom uplatom depozita, a ostatak plaćanja treba bit podmiren do 60 dana prije polaska.

Možete koristiti opciju vlastite putne police osiguranja kao i putne police osiguranja za korisnika usluge te police osiguranja u slučaju otkaza u našoj agenciji.
Samo nam javite za što ste se odlučili prije same realizacije usluge.

Discrover se zalaže za zaštitu vaše privatnosti. Ako vas zamolimo da nam pošaljete određene osobne podatke, budite uvjereni da će ti osobni podaci biti korišteni isključivo u skladu s ovom izjavom o zaštiti privatnosti i važećim propisima koji se primjenjuju u ovom području.

Uvjeti poslovanja

Discrover, kao putnička agencija koja djeluje pod imenom My Active Travel d.o.o. turistička agencija, jamči izvršenje navedenog programa putovanja za svaku turneju. Klijent je dužan pružiti sve informacije potrebne za proces rezervacije.
Ovdje možete pročitati naše uvjete i odredbe.

Prije nego krenete na putovanje

Budući da počinjete putovati, provjerite jeste li stekli sve potrebne informacije o putovanju za koje ste zainteresirani.
Dobrodošli ste ostaviti broj telefona tvrtke Discrover i e-poštu svojoj obitelji i prijateljima radi sigurnosti.

Scroll to Top